Skoči do osrednje vsebine

Kaj so evropski spletni dnevi zaposlovanja?

Spletna platforma Evropski spletni dnevi zaposlovanja omogoča raznolike zaposlitvene dogodke in sejme, ki združujejo delodajalce in iskalce zaposlitve iz Evrope.

Ti vseevropski zaposlitveni sejmi na kraju samem ali na spletu povezujejo iskalce zaposlitve z delodajalci v drugih evropskih državah. Vsako leto v 31 državah poteka na stotine takšnih dogodkov. 

Evropski spletni dnevi zaposlovanja v številkah od leta 2013:

  • 310 dogodkov,
  • 8.045 sodelujočih delodajalcev,
  • 85.934 registriranih iskalcev zaposlitve,
  • 34.402 objavljenih oglasov za zaposlitev,
  • 197.067 prijav za zaposlitev.

Delodajalci imate brezplačen dostop do več tisoč življenjepisov, medtem ko se lahko iskalci zaposlitve prijavite na delovna mesta po vsej Evropi v različnih sektorjih. Iskalci zaposlitve dobite tudi praktične nasvete o življenju in delu v tujini. 
Udeležite se zaposlitvenih sejmov iz udobja svojega doma ali pisarne in celo opravite spletni intervju.

Oglejte si prihajajoče dogodke na platformi Evropskih spletnih dni zaposlovanja.  

Napovedujemo

Tudi EURES Slovenija organizira spletni zaposlitveni sejem Work in SLOVEnia, ki bo 14. 11. 2023. Glavni cilj sejma je predstaviti slovenske delodajalce in njihove potrebe delavcem iz Evrope.

Če ste podjetje iz Slovenije in iščete nove sodelavce v industriji, IKT ali pa ponujate priložnosti zaposlitve osebam z različnimi tehničnimi znanji in poklici, bo ravno naš dogodek Work in SLOVEnia idealna priložnost za promocijo vašega podjetja in vaših potreb po zaposlovanju po vsej Evropi.

Registracija za sodelovanje na sejmu za podjetja bo omogočena v drugi polovici avgusta. Za več informacij glede pogojev sodelovanja se lahko obrnete na mrežo EURES pri Zavodu RS za zaposlovanje. 

Evropske dneve zaposlovanja vodita EURES, mreža evropskih služb za zaposlovanje, partner Evropski urad za delo, in Evropska komisija.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE