Skoči do osrednje vsebine

10. karierna tržnica v živo za mlade iskalce zaposlitve

Vabljeni na dogodek, ki bo od 17. do 21. aprila že 10. leto zapored potekal v Mariboru. Namenjen je spodbujanju kariernega razvoja in predstavitvi zaposlitvenih priložnosti za mlade.

Karierno tržnico v prostorih Rektorata Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, organizira Karierni center Univerze v Mariboru, v sodelovanju z našima Območnima službama Maribor in Ptuj.

Mladi iskalci zaposlitve boste imeli priložnost za osebni in poklicni razvoj v sklopu številnih delavnic. Prav tako se boste lahko osebno predstavili delodajalcem in pridobili informacije o zaposlitvenih možnostih. 

Dogodek je usmerjen v krepitev vezi med delodajalci in študenti, diplomanti Univerze v Mariboru, ter drugimi mladimi brezposelnimi osebami. Letos bo zaradi svojega okroglega jubileja 10. karierna tržnica v živo programsko obogatena in zaradi tega še bolj posebna. 

Vsem sodelujočim na hitrih razgovorih bo na voljo profesionalno fotografiranje za življenjepis. Pripravljamo tudi pester spremljevalni program in dogodke, ki si jih ne želite zamuditi. 
 

Prijavite se na karierno tržnico!

Udeležba na 10. karierni tržnici v živo je za vas povsem brezplačna.

Število mest je omejeno. Zato zgrabite priložnost zdaj.
 

Prijava po spletu ... 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE