Skoči do osrednje vsebine

Novice

Brezplačno svetovanje je namenjeno učencem, dijakom, študentom, staršem in drugim, ki želijo pridobiti informacije in pomoč za lažjo nadaljnjo odločitev o izobraževalni ali poklicni poti.
Brezposelnost se je januarja sezonsko povečala. Več brezposelnih oseb se je prijavilo na Zavodu, ker se jim je iztekla zaposlitev za določen čas. Ob koncu januarja je bilo registriranih 55.386 brezposelnih: 4,1 % več kot decembra in 18,4 %…
Območna služba Ljubljana v četrtek, 16. februarja, od 9:00 do 12:00, organizira zaposlitveni sejem v dejavnostih trgovine in skladiščenja. Vabljeni na dogodek, ki bo potekal v prostorih Urada za delo Ljubljana, Parmova 32. 
Z objavo novega javnega povabila se brez prekinitve nadaljuje možnost, da delodajalci pridobijo subvencijo za zaposlitev brezposelnih, mlajših od 26 let, ki so prijavljeni v naši evidenci. Delovno razmerje je za nedoločen čas. 
Vabimo vas, da se sprehodite skozi kolaž več kot 120 odmevnejših dogodkov in aktivnosti, ki so zaznamovali naš Zavod v letu 2022, nekateri tudi z vašim sodelovanjem.
V zadnjem mesecu leta 2022 ni bilo izrazitejšega povečanja brezposelnosti, ki smo ga zaradi večjega števila na novo prijavljenih brezposelnih po izteku zaposlitve za določen čas običajno beležili v tem času. Ob koncu decembra je bilo…
Praznično voščilo Zavoda RS za zaposlovanje ob bližajočem se novem letu.
Obeti delodajalcev glede gibanja zaposlenosti v prvi polovici leta 2023 so pozitivni. Napovedujejo 2,6-odstotno rast števila zaposlenih in predvidevajo približno 36.300 zaposlitev.
Od 19. decembra brezposelnim in iskalcem zaposlitve na voljo otroške knjige in igrače, ki smo jih podarili zaposleni na Zavodu.  
Mikrodokazila so zapisi učnih izidov, ki jih posameznik pridobi na podlagi majhnega obsega učenja. Cilj posebne raziskave je razumeti pomen in uporabo mikrodokazil za končne uporabnike.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE