Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Sezonske zaposlitve v smučarskih središčih v Avstriji

Že tradicionalno skupaj z avstrijskim EURES organiziramo zaposlitvene dogodke za sezonske zaposlitve v smučarskih središčih na Avstrijskem Koroškem, Štajerskem, pokrajini Salzburg in Vorarlberg.

EURES Avstrija ponuja zaposlitve pri izbranih in zanesljivih delodajalcih.  Prosta delovna mesta so v hotelih, planinskih kočah in gostiščih (kuharji in kuharski pomočniki, natakarji, barmani in servirci, receptorji, sobarice.) iščejo tudi smučarske učitelje in učitelje bordanja.  

Za delo v gostinstvu ali hotelih so zaželene ustrezne delovne izkušnje in vsaj osnovno znanje nemščine. Za poklice, kjer imajo delavci stike s strankami (receptor, natakar) je zahtevano tekoče oz. dobro znanje nemškega jezika. Za učitelje smučanja ali bordanja je zahtevana licenca za smučarskega učitelja, ki jo je potrebno dopolniti z avstrijsko licenco, znanje nemščine pa ni zahtevano, saj je veliko gostov tudi iz nenemško govorečih dežel. Plače so okvirno 1540 EUR bruto za polni delovni čas. Prenočišče in prehrana sta pri večini delodajalcev brezplačna.

Podrobnosti glede delovnih mest in prijave si lahko ogledate v oglasu

Razgovori bodo 1. oktobra 2019 za Koroško in Salzburg v Ljubljani, 4. novembra 2019 za Vorarlberg in 18. novembra 2019 za Štajersko – oba dogodka v Mariboru.

Kandidati pošljite prijavo in življenjepis s sliko v nemškem jeziku na eures@ess.gov.si . V zadevo obvezno navedite, na kateri dogodek se prijavljate (kot npr: Salzburg 2019, Vorarlberg 2019, Štajerska 2019 ali vsi dogodki 2019).

sezonske zaposlitve Avstrija

Skip Navigation LinksDomovEURESSlovenski EURESDogodki EURESSezonske zaposlitve v smučarskih središčih v Avstriji

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube