Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Obiščite nas na virtualnem kariernem sejmu MojeDelo.com

V četrtek, 22. oktobra, med 10. in 19. uro vas vabimo na virtualni razstavni prostor našega Zavoda in slovenskega Euresa v okviru kariernega sejma MojeDelo.com, ki bo potekal v živo po spletu. Vaša udeležba je brezplačna, prijava in vstop na dogodek sta že možna.

Karierni sejem je namenjen vsem, ki želite preveriti zaposlitvene priložnosti pri skoraj 40 domačih in tujih delodajalcih. Na voljo je vrsta zanimivih kariernih predavanj, predstavljajo pa se tudi podjetja in organizacije s področja kadrovanja in izobraževanja. 

Z našimi osebnimi svetovalci in svetovalci slovenskega Euresa boste na dan sejma lahko klepetali v živo in tako pridobili informacije o prostih delovnih mestih, o razvoju kariere, o vseh naših storitvah ter spoznali mrežo Eures. Na sejmu vam bomo zagotavljali tudi strokoven pregled življenjepisa.

Med kariernimi predavanji lahko izberete Euresov spletni seminar z naslovom: Zaposlitvene priložnosti v Evropi. Vodili ga bosta naši svetovalki Eures Nastja Raj in Jana Rožac, ki bosta odgovarjali tudi na vaša vprašanja v spletnem klepetu. 

► Pohitite s prijavo na karierni sejem MojeDelo.com. Vstop je že možen. Oglejte si predstavitve vseh sodelujočih in pester program.

Partnerja virtualnega kariernega sejma MojeDelo.com sta med drugimi Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Ljubljana, in slovenski EURES. Projekt EURES – Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Spletni karierni sejem MojeDelo.com 22. oktobra med 10.00 in 19.00

Skip Navigation LinksDomovEURESSlovenski EURESDogodki EURESObiščite nas na virtualnem kariernem sejmu MojeDelo.com

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube