Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Ne zamudite priložnosti za pridobivanje delovnih izkušenj v tujini

Danes. 7. 6. 2021, smo podaljšali možnost prijave v Nacionalno shemo mobilnosti. Tako se za pridobivanje delovno-učnih izkušenj v tujini lahko prijavite še do 11. junija.

Tudi v jeseni 2021 bomo mladim od 18. do 35. leta omogočili sodelovanje v programu mobilnosti, ki omogoča pridobivanje novih znanj in izkušenj pri delodajalcih v tujini.  

Priprave na mobilnost za skupino 20 do 24 udeležencev se bodo začele predvidoma 13. 7. 2021 in bodo delno potekale po spletu.

Prednost pri udeležbi v 6-mesečnem programu imate dolgotrajno brezposelni do 35. leta starosti, ki v zadnjem letu ali več niste bili zaposleni ali niste bili vključeni v formalni sistem izobraževanja, ne glede na to, ali ste (bili) prijavljeni v evidenci brezposelnih pri našem Zavodu.

Glavni cilj vseh aktivnosti programa je, da se vključite na trg dela, z namenom krepitve vaših znanj in veščin za izboljšanje zaposlitvenih možnosti. 
 

Poziv k sodelovanju

Rok za prijavo v program mobilnosti: od 17. 5. 2021 do 11. 6. 2021 do 23:59 po elektronski pošti na naslov nsm@ess.gov.si.

► Poglejte si več o prijavi.


 

Preverite izkušnje dosedanjih udeležencev sheme ...

Mobilnost udeležencev je v celoti financirana iz projekta Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile – EURES, ki sodi v okvir Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v Sloveniji.

Skip Navigation LinksDomovEURESSlovenski EURESDogodki EURESNe zamudite priložnosti za pridobivanje delovnih izkušenj v tujini

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Preizkusite spletni pripomoček pri iskanju zaposlitve in razvoju kariere.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube