Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Razpisi

Na podlagi javnega povabila lahko pridobite:

  • subvencijo za zaposlitev brezposelnih,
  • povračilo stroškov praktičnega usposabljanja brezposelnih.

Usposabljanje na delovnem mestu

Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo upravičenih stroškov usposabljanja. Za brezposelne v starosti 30 let in več, ki ustrezajo ciljni skupini javnega povabila. Zaradi izteka roka za oddajo ponudb se je javno povabilo zaključilo 31. 5. 2017 ob 13. uri.

Usposabljanje na delovnem mestu - mladi

Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo upravičenih stroškov usposabljanja za brezposelne, mlajše od 30 let, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni med brezposelnimi. Povabilo je bilo s 3. 5. 2017 zaprto za vzhodno Slovenijo. Zaradi izteka roka za oddajo ponudb se je javno povabilo za zahodno Slovenijo zaključilo 31. 5. 2017 ob 13. uri.

Javna dela 2017

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na javnem povabilu za izbor programov za leto 2017. Povabilo je zaprto zaradi izteka roka za oddajo ponudb.

Trajno zaposlovanje mladih

Subvencija 5.000 EUR za zaposlitev mladih, ki še niso dopolnili 30 let in so vsaj 3 mesece prijavljeni med brezposelnimi ter vam jih predlagamo za vključitev. Delovno razmerje je za nedoločen čas. Ponudbe oddate elektronsko do 31. 7. 2019 oziroma do obvestila o zaprtju povabila za posamezno regijo ali leto.

Nova možnost

Subvencija 5.000 EUR za najmanj 12-mesečno zaposlitev brezposelnih od 30. do 49. leta, ki so bili v evidenci brezposelnih prijavljeni od 6 do 12 mesecev. Zaradi izteka roka za oddajo ponudb se je javno povabilo zaključilo 30. 12. 2016 ob 11. uri.

Prvi izziv 2015

Subvencija za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije. Zaradi porabe sredstev smo 15.12.2016 objavili predčasno zaprtje javnega povabila. To pomeni, da ponudbe, ki smo jih prejeli od 9.12.2016, ne bodo izbrane.

Usposabljanje na delovnem mestu Zmorem, ker znam

Usposabljanje na delovnem mestu v okviru programa Zmorem, ker znam (drugi sklop) in povračilo upravičenih stroškov usposabljanja. Za brezposelne, ki ustrezajo ciljni skupini javnega povabila. Odprto je do porabe sredstev, najdlje do 30. 6. 2017.

Zaposli.me 2016/2017

Subvencija od 5.000 do 7.000 EUR. Za najmanj 12-mesečno zaposlitev brezposelnih iz vzhodne Slovenije, ki so dopolnili 30 let ali več, ustrezajo ciljnim skupinam programa in vam jih predlagamo za vključitev. Od 22.6.2017 je predčasno zaprto javno povabilo za zaposlitev brezposelnih iz zahodne Slovenije. Vsi delodajalci najdlje do 31.7.2017 še lahko oddate ponudbo za zaposlitev brezposelnih iz vzhodne Slovenije.

Pred prijavo preverite poravnane obveznosti ...


V želji, da bi bili pri kandidiranju za sredstva uspešni, vas prosimo, da pred oddajo ponudbe na javno povabilo pri FURS-u preverite, ali imate poravnane obveznosti.

To storite z enostavnim klikom v aplikaciji eDavki na Vpogled v razkritje zavezanca za namen izpolnjevanja pogojev po ZJN. 

Aktualna povabila


PRIJAVA JE ŠE MOŽNA.
 

To so odprta povabila, na katera se lahko prijavite do razdelitve vseh predvidenih sredstev, najdlje pa do končnega roka za oddajo ponudbe.


Več informacij:

Več o Kontaktnem centru

Zaključena povabila


PRIJAVA NI VEČ MOŽNA.
 

Na ta povabila se ne morete več prijaviti, ker so bila že razdeljena vsa predvidena sredstva oziroma se je iztekel zadnji rok za prijavo.

Vendar se izbrani programi ali projekti na podlagi teh povabil še vedno izvajajo.


Zaključena povabila so pomembna predvsem za delodajalce, ki ste bili na njih izbrani.

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

LinkedIn

Pridružite se nam na LinkedInu.

LinkedIn

FB

Spremljajte aktualne novice ZRSZ tudi na Facebooku.

FACEBOOK