Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

2.a Organigram in podatki o organizaciji Zavoda

Kratek opis delovnega področja Zavoda

Zavod RS za zaposlovanje je osrednja institucija na trgu dela. Izvaja storitvi vseživljenjske karierne orientacije in posredovanja zaposlitev ter ukrepe aktivne politike zaposlovanja. Ureja področje dela in zaposlovanja tujcev, izplačuje denarna nadomestila za primer brezposelnosti ter Zoisove štipendije (upravičencem, ki so pridobili Zoisovo štipendijo do 31. avgusta 2007, se ta štipendija izplačuje po predpisih, ki so veljali do 31. avgusta 2007 do zaključka programa izobraževanja, za katerega so dobili Zoisovo štipendijo). Vodi evidence s področja zaposlovanja ter izvaja druge z zakonom in predpisi določene naloge.      

Seznam vseh notranjih organizacijskih enot

Zavod ima sedež v Ljubljani, Rožna dolina, cesta IX / 6. Organizacijsko in funkcionalno deluje na treh ravneh: na sedežu Zavoda, kjer sta Vodstvo in Centralna služba, v 12 območnih službah in 59 uradih za delo po vsej Sloveniji.

Organa upravljanja Zavoda predstavljata generalna direktorica Zavoda ter Svet zavoda, ki je sestavljen iz članov organizacije delodajalcev, sindikatov, Vlade in Sveta delavcev Zavoda.


Organigram organa

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost delavcev.

EURES

IZA

Imate vprašanje? IZA vam pomaga najti odgovor. 

IZA

eSvetovanje

Spremljajte aktualne novice ZRSZ tudi na Facebooku.

FACEBOOK