Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Razpisi

Na podlagi javnega povabila lahko pridobite:

  • subvencijo za zaposlitev brezposelnih po novem Zakonu o urejanju trga dela,
  • povračilo stroškov praktičnega usposabljanja brezposelnih.

V tem času ni odprtih javnih povabil.

Obvestilo:

Na Zavodu za zaposlovanje izvajamo številne programe aktivne politike zaposlovanja s pomočjo sredstev Evropskega socialnega sklada. Tako bomo tudi v okviru sedanje finančne perspektive do leta 2020 nadaljevali vrsto programov neformalnega izobraževanja, praktičnega usposabljanja in spodbud za zaposlovanje.

Skupaj z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti si prizadevamo v najkrajšem času objaviti javna povabila za usposabljanje na delovnem mestu in subvencionirano zaposlitev brezposelnih.

Ker pa obravnava vlog za nove programe aktivne politike zaposlovanja iz evropskih sredstev pri pristojnih službah še ni zaključena, natančnejši datumi objave javnih povabil še niso znani.

Zaradi pravočasne obveščenosti o novostih vas vabimo, da spremljate objave na naši spletni strani in Facebooku in se naročite na eObvestila za delodajalce.

Programi aktivne politike zaposlovanja bodo tudi v prihodnje namenjeni zlasti mlajšim, starejšim, dlje časa brezposelnim in nižje izobraženim, s poudarkom na usklajevanju ponudbe in povpraševanja na trgu dela.

V obvestilu za delodajalce si lahko pogledate vse pomembne novosti pri črpanju sredstev Evropskega socialnega sklada v obdobju do leta 2020.


Iz faksa takoj praksa

Spodbuda 6.000 EUR za prvo zaposlitev visoko izobraženih mladih brezposelnih z izpopolnjevanjem za konkretno delo. Njihovo zaposlitev morate ohraniti najmanj eno leto. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 30. 6. 2015.

Delovni preizkus za mlade 2015

Delovni preizkus in povračilo stroškov delovnega preizkusa za mlade brezposelne, prijavljene pri Zavodu. Javno povabilo je zaprto 17. 7. 2015 zaradi porabe sredstev.

Usposabljanje na delovnem mestu 2015

Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo stroškov usposabljanja za brezposelne, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni pri Zavodu. Povabilo je bilo zaprto 10. 6. 2015 zaradi porabe razpoložljivih sredstev.

Javna dela 2015

Javno povabilo za izvajanje programov javnih del v letu 2015, ki smo ga objavili 25. 11. 2014 je razveljavljeno.

Zaposli.me 6/2014

Subvencija za zaposlitev brezposelnih v višini 5.000 evrov za delodajalce iz vse Slovenije. Osebe iz ciljne skupine zaposlite za obdobje najmanj enega leta za polni delovni čas. Povabilo je z dnem 25. 9. 2014 zaprto zaradi porabe razpoložljivih sredstev.

Delovna vključenost starejših oseb

Subvencija za zaposlitev starih 50 in več let iz vzhodne Slovenije, ki so vsaj 12 mesecev brezposelni ali so brez izobrazbe. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 14. novembra 2014.

Prvi izziv 2014

Subvencija 7.250 EUR za zaposlitev mladih brezposelnih iz vzhodne Slovenije. Za najmanj 15 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom za polni delovni čas. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 27. 6. 2014.

Subvencioniranje zaposlovanja za odpravo posledic žleda

Subvencija 5.000 EUR za eno letno zaposlitev brezposelnih, ki so bili prijavljeni v evidenci brezposelnih oseb vsaj 6 mesecev ali niso imeli dokončanega srednjega strokovnega, poklicnega, tehniškega izobraževanja oz. splošnega srednjega izobraževanja. Končni rok za oddajo ponudb na javno povabilo se je iztekel 30. 9. 2014.

Aktualni razpisi in povabila


PRIJAVA JE ŠE MOŽNA.
 

To so odprta povabila, na katera se lahko prijavite do razdelitve vseh predvidenih sredstev, najdlje pa do končnega roka za oddajo ponudbe.


Več informacij:

Več o Kontaktnem centru

Zaključeni razpisi in povabila


PRIJAVA NI VEČ MOŽNA.
 

Na ta povabila se ne morete več prijaviti, ker so bila že razdeljena vsa predvidena sredstva oziroma se je iztekel zadnji rok za prijavo.

Vendar se izbrani programi ali projekti na podlagi teh povabil še vedno izvajajo.


Zaključena povabila so pomembna predvsem za delodajalce, ki ste bili na njih izbrani.

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost delavcev.

EURES

info_tocka_za_tujce

Informacije za tuje delavce iz tretjih držav. 

TUJCI

eSvetovanje

Spremljajte aktualne novice ZRSZ tudi na Facebooku.

FACEBOOK