Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Razpisi

Na podlagi javnega povabila lahko pridobite:

  • subvencijo za zaposlitev brezposelnih po novem Zakonu o urejanju trga dela,
  • povračilo stroškov praktičnega usposabljanja brezposelnih.

Delovni preizkus 2016

Delovni preizkus in povračilo stroškov delovnega preizkusa za brezposelne v starosti 30 let in več, prijavljene pri Zavodu vsaj 6 mesecev. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev oziroma najkasneje do 9. 9. 2016.

Javna dela 2016 – drugo javno povabilo

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na drugem javnem povabilu za izbor programov za leto 2016. Drugo povabilo je odprto od 1. 2. 2016 do porabe sredstev, najdlje do 7. 10. 2016.

Javna dela 2016 – prvo javno povabilo

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na prvem od dveh javnih povabil za izbor programov za leto 2016. Prvo povabilo je odprto od 17. 12. 2015 do porabe sredstev, najdlje do 7. 10. 2016.

Prvi izziv 2015

Subvencija 7.250 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije. Za najmanj 15 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Povabilo je odprto do porabe letnih sredstev, najdlje do 30. 6. 2016.

Delovni preizkus za mlade 2015

Delovni preizkus in povračilo stroškov delovnega preizkusa za mlade brezposelne, prijavljene pri Zavodu. Javno povabilo je zaprto 17. 7. 2015 zaradi porabe sredstev.

Iz faksa takoj praksa

Spodbuda 6.000 EUR za prvo zaposlitev visoko izobraženih mladih brezposelnih z izpopolnjevanjem za konkretno delo. Njihovo zaposlitev morate ohraniti najmanj eno leto. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 30. 6. 2015.

Usposabljanje na delovnem mestu 2015

Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo stroškov usposabljanja za brezposelne, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni pri Zavodu. Povabilo je bilo zaprto 10. 6. 2015 zaradi porabe razpoložljivih sredstev.

Delovni preizkus za mlade

Delovni preizkus in povračilo stroškov delovnega preizkusa za mlade brezposelne, prijavljene pri Zavodu. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 17. novembra 2014.

Delovna vključenost starejših oseb

Subvencija za zaposlitev starih 50 in več let iz vzhodne Slovenije, ki so vsaj 12 mesecev brezposelni ali so brez izobrazbe. Končni rok za oddajo ponudb se je iztekel 14. novembra 2014.

Novosti do leta 2020


Na Zavodu za zaposlovanje si skupaj z Ministrstvom za delo prizadevamo v najkrajšem času objaviti javna povabila za usposabljanje na delovnem mestu in subvencionirano zaposlitev brezposelnih.

Ker pa obravnava vlog za nove programe aktivne politike zaposlovanja iz evropskih sredstev pri pristojnih službah še ni zaključena, natančnejši datumi objave javnih povabil še niso znani.

V obvestilu za delodajalce si lahko pogledate vse pomembne novosti pri črpanju sredstev Evropskega socialnega sklada v obdobju do leta 2020.

Aktualna povabila


PRIJAVA JE ŠE MOŽNA.
 

To so odprta povabila, na katera se lahko prijavite do razdelitve vseh predvidenih sredstev, najdlje pa do končnega roka za oddajo ponudbe.


Več informacij:

Več o Kontaktnem centru

Zaključena povabila


PRIJAVA NI VEČ MOŽNA.
 

Na ta povabila se ne morete več prijaviti, ker so bila že razdeljena vsa predvidena sredstva oziroma se je iztekel zadnji rok za prijavo.

Vendar se izbrani programi ali projekti na podlagi teh povabil še vedno izvajajo.


Zaključena povabila so pomembna predvsem za delodajalce, ki ste bili na njih izbrani.

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost delavcev.

EURES

IZA

Imate vprašanje? IZA vam pomaga najti odgovor. 

IZA

eSvetovanje

Spremljajte aktualne novice ZRSZ tudi na Facebooku.

FACEBOOK