Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Razpisi

Na podlagi javnega povabila lahko pridobite:

  • subvencijo za zaposlitev brezposelnih,
  • povračilo stroškov praktičnega usposabljanja brezposelnih.

Usposabljanje na delovnem mestu - mladi

Usposabljanje na delovnem mestu - mladi in povračilo upravičenih stroškov usposabljanja za brezposelne, mlajše od 30 let, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni v evidenci brezposelnih. Povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 5. 2017.

Zaposli.me 2016/2017

Subvencija od 5.000 do 7.000 EUR. Za najmanj 12-mesečno zaposlitev brezposelnih, ki so dopolnili 30 let ali več, ustrezajo ciljnim skupinam programa in vam jih predlagamo za vključitev. Oddaja ponudb od 3. 6. 2016 do porabe razpoložljivih sredstev, najdlje do 31. 7. 2017. Ponudbo lahko oddate tudi elektronsko.

Javna dela 2016 – tretje javno povabilo

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na tretjem javnem povabilu za izbor programov za leto 2016. Tretje povabilo je odprto od 13. 5. 2016 do porabe sredstev, najdlje do 31. 7. 2016.

Usposabljanje na delovnem mestu

Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo upravičenih stroškov usposabljanja. Za brezposelne v starosti 30 let in več, ki ustrezajo ciljni skupini javnega povabila. Odprto je do porabe sredstev, najdlje do 31. 5. 2017.

Delovni preizkus 2016

Delovni preizkus in povračilo stroškov delovnega preizkusa za brezposelne v starosti 30 let in več, prijavljene pri Zavodu vsaj 6 mesecev. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev oziroma najkasneje do 9. 9. 2016.

Javna dela 2016 – prvo javno povabilo

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih na prvem od dveh javnih povabil za izbor programov za leto 2016. Prvo povabilo je odprto od 17. 12. 2015 do porabe sredstev, najdlje do 7. 10. 2016.

Prvi izziv 2015

Subvencija 7.250 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije. Za najmanj 15 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Povabilo je odprto do porabe letnih sredstev, najdlje do 31. 3. 2017. Ponudbo lahko oddate tudi elektronsko.

Pred prijavo preverite poravnane obveznosti ...


V želji, da bi bili pri kandidiranju za sredstva uspešni, vas prosimo, da pred oddajo ponudbe na javno povabilo pri FURS-u preverite, ali imate poravnane obveznosti.

To storite z enostavnim klikom v aplikaciji eDavki na Vpogled v razkritje zavezanca za namen izpolnjevanja pogojev po ZJN. 

Aktualna povabila


PRIJAVA JE ŠE MOŽNA.
 

To so odprta povabila, na katera se lahko prijavite do razdelitve vseh predvidenih sredstev, najdlje pa do končnega roka za oddajo ponudbe.


Več informacij:

Več o Kontaktnem centru

Zaključena povabila


PRIJAVA NI VEČ MOŽNA.
 

Na ta povabila se ne morete več prijaviti, ker so bila že razdeljena vsa predvidena sredstva oziroma se je iztekel zadnji rok za prijavo.

Vendar se izbrani programi ali projekti na podlagi teh povabil še vedno izvajajo.


Zaključena povabila so pomembna predvsem za delodajalce, ki ste bili na njih izbrani.

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost delavcev.

EURES

LinkedIn

Pridružite se nam na LinkedInu.

LinkedIn

eSvetovanje

Spremljajte aktualne novice ZRSZ tudi na Facebooku.

FACEBOOK